Matematik

Hjælp med dette hvis muligt. er på dybt vand

08. juni 2017 af frederikheegaard (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

TC = 1500 – 30Q + 3Q2

The price of the product is p = 150 DKK. 

a)  Find the profit maximizing output and the profits at that output.

b)  Assuming that the market price of AROS was lowered to 100. How would this affect CORE production decision of this product? Provide your answer based on the new profit level calculation.

c)  Are your answers (concerning profit maximizing output and level of profits in a) and b)) affected by the level of fixed costs? Please explain. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. juni 2017 af StoreNord

Jeg håber, jeg bedre kan bunde.         :)

a)     Profit må vel være pris*antal - TC.

                Profit(x)=150·x -1500 +30·x -3·x2

                Profit'(x) = 150 + 30 - 6x

         Hvis       150 + 30 - 6x = 0              så er   x = 30

   Profit(30)=150·30 -1500 +30·30 - 3·302 =   ?

Vedhæftet fil:dybt vand.png

Skriv et svar til: Hjælp med dette hvis muligt. er på dybt vand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.