Matematik

hældningskoefficienten (***HURTIGT***)

08. september 2017 af Mitnavne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Opgave= bestem p, så linjen gennem A(1, -2) og B(p, 8) har hældningskoefficienten 2?
Hvordan regner jeg den ud?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2017 af Mathias7878

.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2017 af mathon

          \small \small a=\frac{8-(-2)}{p-1}=2

          \small \small \small \frac{10}{2}=p-1

          \small 5=p-1

          \small 6=p

          \small y=2x+(-2-2\cdot 1)

          \small y=2x-4


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2017 af Mathias7878

Benyt formlen:

a= \frac{y2-y1}{x2-x1}

hvor a er hældningskoefficienten

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2017 af Therk

Hvis ikke 6 minutters svartid er ***HURTIGT***, så ved jeg ikke hvad er!


Skriv et svar til: hældningskoefficienten (***HURTIGT***)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.