Matematik

Problemer med Ti-nspire

09. oktober 2017 af CCBook (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

hvordan kan det være, at mit solve ikke virker?

Vedhæftet fil: 12.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2017 af Mathias7878

Har du defineret f(t)?
 

- - -

 

 


Svar #2
09. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Der står i opgaven:

Hvor t er temperaturen målt i C og f(t) er lydens hastighed målt i m/s

så skal jeg skrive 340 ved t plads.


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2017 af Mathias7878

Det var ikke det, jeg spurgte om. For at du kan bruge udtrykket f(t) skal du definere det

f(t) defineres ved at skrive

f(t):= i et matematikfelt og så skal du så skrive funktionen ind her så du har

f(t):=funktion

- - -

 

 


Svar #4
09. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Du tænker, at jeg skal skrive sådan her:

f(t):=331*

osv


Svar #5
09. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Sådan her?

Vedhæftet fil:12.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
09. oktober 2017 af Mathias7878

Netop :)

Virker det nu?

- - -

 

 


Svar #7
09. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Når jeg kalder den så bliver det til det her:

Vedhæftet fil:35.png

Svar #8
09. oktober 2017 af CCBook (Slettet)

Jeg har løst det. Jeg fik det til 15.0


Skriv et svar til: Problemer med Ti-nspire

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.