Matematik

Nogle der kan hjælpe med volume

28. oktober 2017 af carolinahansen1234 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med den her opgave?

Vedhæftet fil: volume.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2017 af mathon

                \small V_x=\pi \cdot 0{.}95^2\int_{0}^{5}\sin^2(0{.}628x)\, \mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2017 af mathon

                \small V_x=\pi \cdot 0{.}95^2\int_{0}^{5}\sin^2(0{.}628x)\, \mathrm{d}x=\tfrac{\pi }{2}\cdot 0{.}95^2\cdot \int_{0}^{5}2\sin^2(0{.}628x)\, \mathrm{d}x=

                \small \tfrac{\pi }{2}\cdot 0{.}95^2\cdot \int_{0}^{5}\left ( 1-\cos\left ( 1{.}256x \right ) \right )=\tfrac{\pi }{2}\cdot 0{.}95^2\cdot \left [x-\tfrac{1}{1{.}256}\sin(1{.}256x) \right ]_{0}^{5}


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2017 af Eksperimentalfysikeren

Bemærk, at \int_{0}^{2\pi }sin^{2}(t)dt = \pi fordi sin2(t) + cos2(t) = 1 og sin2(t) = cos2(t + π/2).


Svar #4
28. oktober 2017 af carolinahansen1234 (Slettet)

Er svaret 7 ? 


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2017 af mathon

                          \small \small V_x=\pi \cdot 0{.}95^2\int_{0}^{5}\sin^2(0{.}628x)\, \mathrm{d}x=7{.}09181


Skriv et svar til: Nogle der kan hjælpe med volume

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.