Matematik

Den afledte funktion

06. november 2017 af anna680c (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal bestemme den afledte funktion af: g(x)=8*ln(x)-3*e^2+2√x

HJÆLP, tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2017 af mathon

             \small \small \small g{\, }'(x)=\tfrac{8}{x}+\tfrac{2}{2\sqrt{x}}=\tfrac{8}{x}+\tfrac{1}{\sqrt{x}}=\tfrac{8+\sqrt{x}}{x}\; \; \; \; \; \; \; x>0


Svar #2
06. november 2017 af anna680c (Slettet)

Mange tak :-)


Skriv et svar til: Den afledte funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.