Kemi

beregn indholdet af mangan i the

10. november 2017 af Line19010 - Niveau: B-niveau

Nogle som kan hjælpe med hvordan denne udregnes? 

jeg vedlægger screen :)

på forhånd tak for hjælpen. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2017 af mathon

              \small 0{.}063\cdot 10^{-3}\; \tfrac{mol}{L}=0{.}063\cdot 10^{-4}\; \tfrac{mol}{100\;mL}=6{.}3\cdot 10^{-6}\;\tfrac{mol}{100\;ml}

              \small m=n\cdot M=V\cdot c\cdot M

              \small \small \small \frac{m}{V}=c\cdot M=\left ( 6{.}3\cdot 10^{-6}\; \tfrac{mol}{100\;mL} \right )\cdot \left ( 54{.}938\; \tfrac{g}{mol} \right )=0{.}00034611\; \tfrac{g}{100\; mL}=0{.}00034611\; \tfrac{g}{100\; g\; the}=

                                                                                                    \small 346{.}11\; \tfrac{\mu g\; Mn}{100\; g\; the}

da densiteten af te er lig med densiteten af vand.


Svar #3
10. november 2017 af Line19010

jeg forstår det ikke :( 


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2017 af Soeffi

#1

Du kan vel ikke sige, hvor opgaven stammer fra, så vi kan kontrollere svaret?


Skriv et svar til: beregn indholdet af mangan i the

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.