Matematik

Hvor mange timer kan der driftes med 5000 kW?

26. november 2017 af Kristensenalex - Niveau: B-niveau

Håbet at i kan hjælpe :-) 

En motor yder 5000kW ved medium speed og har et specifikt brændstofforbrug på 249 g/kWh

Brændstoftanken er på 10 m3

Densiteten på brændstoffet sættes til 0,85 kg/l

Hvor mange timer kan der driftes med 5000 kW ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2017 af ringstedLC

Motoren bruger 249 g for at lave 1 kW i en time.

Den skal altså have:

\frac{5*10^3*249*10^{-3}}{1*10^3}=1,245\;kg/h

Det omregnes til l/h:

\frac{1,245}{0,85}=1,46\;l/h

Antal timer:

\frac{10000}{1,46}=6827 \;timer


Skriv et svar til: Hvor mange timer kan der driftes med 5000 kW?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.