Matematik

Hvordan differentiere man eksponentielle funktioner? Haster

30. december 2017 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej 

Hvordan differentiere man eksponentielle funktioner? 

Er der nogle, der kan forklare mig det - bare ganske kort

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. december 2017 af mathon

    \small \small \textup{kort:}
                    \small y=b\cdot a^x

                    \small y{\, }'=\ln(a)\cdot y


Skriv et svar til: Hvordan differentiere man eksponentielle funktioner? Haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.