Matematik

Omkostninger

09. januar 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen evt. hjælpe???

Jeg er igang med opgave 4 som omhandler omkostninger.

opgaven lyder:

Ved en produktion af x vareenheder er omkostninger  0(x) bestemt ved

0(x)^2+40x+1600

Bestem antal producerede enheder der gør omkosrningerne mindst

Formel. = G(x)=o(x)/x

Jeg er kommet frem til flg.

o'(x)=0

o=-20

er gået lidt i stå

har vedhæftet fil


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. januar 2018 af Mathias7878

Du burde gerne ende ud med, at

\small G'(x) = 0

har løsningerne

\small x = \left\{\begin{matrix}40 \\ -40 \end{matrix}\right.

- - -

 

 


Skriv et svar til: Omkostninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.