Matematik

Forskellen på indtægter og omkostninger , avance A(x)=l(x)-K(x)

12. januar 2018 af Aprovst71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har brug for lidt hjælp til opgave 5

Er der ngen der kan hjælpe???

Opgaven lyder:

Er Fabrikant afsætter x enherder af en varer pr, uge og opnår omsætningen på

l(x)=20x-0,0001x^2 Eoro

Omkostninger ved produktion af salg af x enheder er flg.k(x)=0,5x-200 Euro

Afgør om der findes t antal enheder, der giver den største avance

Jeg er kommet frem til følgende

l(x)=20x-0,0001x^2-k(x)00,5x+200 word mat vil ikkke rigtig godkende , får fejl, ved ikke om jeg skal differentiere, dvs. find l'(x) og k'(x)

formlen er A(x)=l(x)-k(x)

kan nogen evt gi mig et hint til hvordan jeg trækker disse to funktioner fra hinanden?

jeg vedlæger en fil

Kh Anette


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2018 af ringstedLC

Du skal skrive "." og ikke "," i Wordmat.

A(x)=l(x)-k(x) \\ A(x)=20x-0,0001x^2-0,5x-200 \\ A'(x)= \;?


Svar #2
12. januar 2018 af Aprovst71 (Slettet)

tusind tak for hjælpen


Skriv et svar til: Forskellen på indtægter og omkostninger , avance A(x)=l(x)-K(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.