Matematik

Problemer med differentialligning

23. januar 2018 af Fredrikt (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan ikke finde af denne opgave håber der en der kan hjælpe

Løsning til differantialligningen  y'=(2x-6)*(y+2)   forløber i området R x ]-2;∞[  løsningen har globalt minimum for x=3   ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. januar 2018 af Økol (Slettet)

Bestem løsningen ved separation af variable

Heraf fremkommer en konstant, der kan bestemmes ud fra oplysningen om et globalt minimum ved x=3


Skriv et svar til: Problemer med differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.