Matematik

Er det rigtigt - tak:)

26. januar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

f(t)=2.5*sin(t+6)

g(t)=3*sin(\pi/2*t - m/2\pi )


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2018 af ringstedLC

Ja, for a. Nej, for bk og m.

f(t) = a • sin(t + b). Når der lægges en positiv konstant til den variable t, forskydes f negativt i x-aksens retning.

g(t) = k • sin(mt - π/2). Når den variable t ganges med en konstant m, der er større end 1, øges frekvensen. En halv periode af sinus varer π (Periodesin = 2π).


Svar #2
29. januar 2018 af Mathian

Tak


Skriv et svar til: Er det rigtigt - tak:)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.