Matematik

Rumfang

02. februar 2018 af Rosemay1 (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Hvordan regner man dette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2018 af janhaa

d = m/V

m = d*V


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. februar 2018 af AMelev

massefylde=\frac{vaegt}{rumfang}\Leftrightarrow massefylde\cdot rumfang=vaegt \Leftrightarrowrumfang=\frac{vaegt}{massefylde}

Du kender vægten af kuglen for hhv. mænd og kvinder og massefylden for de forskellige kugler.


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.