Matematik

Integration ved hjælp af substitution

02. februar 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Hej venner 

Jeg forsøger at løse integralet ved hjælp af substitution, vil høre om I vil hjælpe. Hvad har jeg gjort rigtigt og hvad har jeg gjort forkert ?

\int cos(3x+4)dx

u = 3x+4

\frac{du}{dx} = 3

dx = 3*du

\int cos (u)*3*du = sin(3x+4)*3+k


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2018 af Stats

Du skal skrive 

\frac{1}{3}du=dx

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
02. februar 2018 af Mathian

Tak for svar.

 Hvorfor 1/3 ? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. februar 2018 af fosfor (Slettet)

dx = 3 du       divider med 3 på begge sider
1/3 dx = du


Svar #4
02. februar 2018 af Mathian

ah tusind tak. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. februar 2018 af fosfor (Slettet)

I #3 byt om på dx og du i begge linjer.


Skriv et svar til: Integration ved hjælp af substitution

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.