Matematik
kassens højde udtrykr ved x
22. februar 2018 af
benjaminamos (Slettet)
-
Niveau: A-niveau
Er der nogle der kan hjælpe?
Mange tak!
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2018-02-22 kl. 15.10.34.png
Svar #1
22. februar 2018 af fosfor (Slettet)
rumfang = højde * bredde * længde = 125
Dvs.
højde = 125 / (bredde * længde)
Hvor bredde og længde kan erstattes med de i opgaven givne mål...
Skriv et svar til: kassens højde udtrykr ved x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
