Matematik

Vektorer hjælp med et enkelt spørgsmål

23. marts 2018 af Larxx - Niveau: A-niveau

De to første dele har jeg regnet ud og men mangler den sidste del, Håber der er en som kan hjælpe mig 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2018 af Anders521

Du mangler vist de lodrette streger, der indikerer at du bestemmer længden af en vektor. Mht. den sidste del udregner du først vektoren a+b og dernæst længden.


Svar #2
23. marts 2018 af Larxx

Kan du vis mig det ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. marts 2018 af Mathias7878

Du har:

  \small \overrightarrow{ab} = \overrightarrow{a}+\overrightarrow{b} = \binom{3+(-2)}{-4+3} = \binom{1}{-1}

samt

  \small |\overrightarrow{ab}| = \sqrt{1^2+(-1)^2} = \ ?

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. marts 2018 af Anders521

#3 Hvad er a og b i din vektor

                                                             \overrightarrow{ab}\,?


Svar #5
23. marts 2018 af Larxx

Tak for den hurtige hjælp :)


Svar #6
23. marts 2018 af Larxx

En der kan hjælpe mig lidt videre 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. marts 2018 af fosfor (Slettet)

Centrum er C = (1, y0) og afstanden fra C til (3,0) skal være 4.

(1, y0) - (3, 0) = (-2, y0)

|(-2, y0)| = √(4 + y02) = 4    =>  y02 = 12

y0 = ±√12


Svar #8
23. marts 2018 af Larxx

Forstår ikke lige måden du skriver det på 


Svar #9
23. marts 2018 af Larxx

Kan ikke få formlen til at passe i denne opgave.

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Skriv et svar til: Vektorer hjælp med et enkelt spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.