Matematik

Er det rigtig?

27. april 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er det rigtig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2018 af Soeffi


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. april 2018 af Mathias7878

Man har:

  \small T_{ABCD} = 3 \cdot 4 = 12

og at

  \small |AC| = \sqrt{3^2+4^2} = 5

samt

  \small k = \frac{|DE|}{|CD|} = \frac{8}{4} = 2

hvoraf

  \small |AF| = k\cdot |AC| = 2\cdot 5 = 10

dvs

  \small |AG| = \sqrt{10^2-8^2} = 6

og

  \small |DG| = |AG| + |AD| = 6+3 = 9

dvs

  \small T_{DEFG} = 8\cdot 9 = 72

hvoraf

  \small \small T_{DEFG} \ + \ T_{ABCD} = 72+12 = 84

- - -

 

 


Svar #3
27. april 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Kan man også gør det på min måde


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. april 2018 af Mathias7878

Ja
- - -

 

 


Skriv et svar til: Er det rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.