Matematik

Tid

22. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
Hvor mange timer er 365 dage?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2018 af sjls

Der er 24 timer per døgn. På 365 dage må der så være 24 timer gange 365.


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2018 af PeterValberg

der er 24 timer i ét døgn, så på 365 dage (et år) må der nødvendigvis være:

365\,dage\cdot24\,timer/dag=......\,timer

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
22. juni 2018 af bobeå

Det blev 24? 365*24/365=24?

Brugbart svar (1)

Svar #4
22. juni 2018 af PeterValberg

Nej, det er ikke korrekt...
365 * 24 = 8760 (timer)
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. juni 2018 af OliverHviid

bobeå, det er altså en rigtig god idé lige at tænke kritisk over sit resultat... hvis du får (som i #3), at der er 24 timer på 365 dage, så overvej, om resultatet giver mening - at være i stand til at ræsonnere er en god egenskab at have.


Skriv et svar til: Tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.