Matematik

Mængde

30. august 2018 af Shou23233 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej sp

jeg løser en opgave med en kammerat, men fik ikke svar i tidligere tråd - derfor prøver vi lige igen

Hej sp

jeg skal løse disse opgaver, håber der er en, der kan hjælpe

P(A)=0.2, P(B)=0,5

P(A'-B)

P(A' U B)

P (A ∩ (B U A'))

En der kan hjælpe mig at løse disse opgaver? Jeg savner gerne noget teori omkring det

Mit forslag er at omskrive A' = 1 - P(A) og ender dermed med svaret 0,32 i 1), er det korrekt?

Bemærk: A' = komplementarmængde


Skriv et svar til: Mængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.