Matematik

beregn omkredsen af igloens indvendig grundflad???

06. september 2018 af arli0045 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

h= 200cm

L= 60 cm

b=40 cm

og indvendig radius er på 1,4


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. september 2018 af StoreNord

Omkreds = 2πr


Skriv et svar til: beregn omkredsen af igloens indvendig grundflad???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.