Matematik

Værdimængde funktion af 2 variabler

09. september 2018 af Anonymlaks - Niveau: A-niveau

Nogen der kan hjælpe med at finde værdimængden for funktionen f(x,y)?

R^2\rightarrow R givet ved, at f(x,y)=\frac{7}{x^2+y^2+1}

Takker på forhånd for hjælpen :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2018 af peter lind

x2+y2+1≥0 og går mod uendelig for x og/eller y går mod uendelig


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. september 2018 af StoreNord

Skærmbillede fra 2018-09-09 15-27-32.png


Svar #3
09. september 2018 af Anonymlaks

Jeg får værdimængden til følgende:

Vm(f)=\ [0,7]

Kan dette passe? Jeg er ikke helt med på værdimængder når det er i funktioner med 2 variabler


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. september 2018 af peter lind

nej. værdimængden indeholder ikke 0

I dette tilfælde er værdimængden uafhænig af om der er en eller to variable


Svar #5
09. september 2018 af Anonymlaks

Er værdimængden i funktion så \left [1,7\right ]?


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. september 2018 af peter lind

nej. Det er reelle tal ikke heltal


Brugbart svar (0)

Svar #7
09. september 2018 af StoreNord

   \left ]1,7\right ]


Brugbart svar (1)

Svar #8
09. september 2018 af peter lind

nej ]0;7]


Skriv et svar til: Værdimængde funktion af 2 variabler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.