Kemi

Hjælp søges

12. september 2018 af maylan (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har brug for hjælp til denne formel SO42-, NO3-, OH-


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2018 af mathon


\small O=\overset{\overset{O^-}{|}}{\underset{\underset{O^-}{|}}{S}}=O                    \small O=\underset{\underset{O^-}{|}}{N}=O              \small H-O^-                                         
    resonansgruppe                  resonansgruppe       


Skriv et svar til: Hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.