Matematik

cirkel

20. september 2018 af Nanna34 - Niveau: B-niveau

er der nogen der har wt bud?


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. september 2018 af StoreNord

2r*2r-4*\frac{1}{4}* en\; cirkels\; areal


Svar #2
20. september 2018 af Nanna34

#1

2r*2r-4*\frac{1}{4}* en\; cirkels\; areal

mange tak


Svar #3
20. september 2018 af Nanna34

#1

2r*2r-4*\frac{1}{4}* en\; cirkels\; areal

men kan du forklare lide:)


Brugbart svar (1)

Svar #4
20. september 2018 af StoreNord

4-kantens side udgøres af 2 radier. Så er dens areal 2r*2r.
Derfra skal trækkes fire kvart-cirkler.
 


Brugbart svar (1)

Svar #5
21. september 2018 af mathon

              \small A(r)=(2r)^2-4\cdot \left (\tfrac{1}{4}\cdot \pi \cdot r^2 \right )=4r^2-\pi \cdot r^2=(4-\pi )r^2


Svar #6
21. september 2018 af Nanna34

#5

              \small A(r)=(2r)^2-4\cdot \left (\tfrac{1}{4}\cdot \pi \cdot r^2 \right )=4r^2-\pi \cdot r^2=(4-\pi )r^2

mange tak!!!!!!


Skriv et svar til: cirkel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.