Matematik

Rumfang af omdrejningslegeme

20. oktober 2018 af Sodiom - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg har fået stillet en opgave (se vedhæftet fil).

Jeg har regnet arealet ud til at være 16.83, dog kan jeg ikke finde ud af at beregne rumfanget af omdrejningslegemet..

Er der en venlig sjæl, der kan hjælpe?

Tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. oktober 2018 af mathon

                   V_x=\pi \cdot \int_{-3}^{5}\left ( \sqrt{10-2x} \right )^2\mathrm{d}x-\pi \cdot \int_{-3}^{0}\left ( -x \right )^2\mathrm{d}x


Svar #3
21. oktober 2018 af Sodiom

Tusinde tak, Mathon!


Skriv et svar til: Rumfang af omdrejningslegeme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.