Matematik

Rumfang

23. oktober 2018 af Emil010901 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

En terning har et samlet overfladeareal på 1200 cm2. Find terningens sidekant og rumfang.

Har brug for lidt hjælp tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2018 af mathon

        \small \small \begin{array}{lrclcl} \textup{samlet overflade}&O&=&6s^2&=&1200\;\textup{ cm}^2\\ \textup{rumfang:}&R&=&s^3 \end{array}


Svar #2
23. oktober 2018 af Emil010901 (Slettet)

Mange tak skal du have


Svar #3
23. oktober 2018 af Emil010901 (Slettet)

Hvordan finder jeg ud af hvad sidekanten er?


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2018 af mathon

                                     \small \begin{array}{rcl} 6s^2&=&1200\\ s^2&=&200\\ s&=&\sqrt{200} \end{array}


Svar #5
23. oktober 2018 af Emil010901 (Slettet)

Tak for uddybelsen


Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.