Matematik

model

24. oktober 2018 af halløjjjjj (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvordan løser jeg denne opgave??

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2018 af SuneChr

a)                  w(3)  = _________
b)   w(t) = 13   ⇒  t = _________


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2018 af AMelev

Du kender forskriften for vægten, så indsæt fiskens alder t = 3.
Løs ligningen W = 13 mht. t.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2018 af peter lind

a) erstat t med 3 og beregn udtrykket på højre side

b) Sæt W = 13 og løs den fremkomne ligning


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. oktober 2018 af mathon

b)
                \small \small t=\frac{\ln\left ( \frac{\left ( 1-\frac{W}{20} \right )^{\frac{1}{3}}}{0.89} \right )}{-0.17}


Skriv et svar til: model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.