Kemi

Beregn OH^- i opløsningen

30. oktober 2018 af Polos - Niveau: C-niveau

Man har en opløsning med ( H3O^+) = 4,6*10^-9 M

a) Beregn  OH^- i opløsningen.
 

Har ingen ide om hvordan man regner denne opgave, hvis nogen kunne hjælpe ville det være super dejligt :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2018 af mathon

                        \small \left [ H_3O^+ \right ]=4.6\cdot 10^{-9}\; M

\small \textup{ved 25}\degree\textup{C:}
                        \small \left [ OH^- \right ]=\frac{10^{-14}\; M^2}{4.6\cdot 10^{-9}\; M}


Skriv et svar til: Beregn OH^- i opløsningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.