Matematik

Eksponentiel udvikling

09. november 2018 af krimse123321 - Niveau: C-niveau

Hej!
Jeg har brug for lidt hjælp til delopgave b i opgave 4.1 og delopgave a i opgave 4.2.

Jeg har regnet mig frem til vækstraten i opgave 4.1 a = 1,082713, så jeg kunne selvfølgelig bare tegne grafen og aflæse det, men min lærer forventer nok en ligning

Opgaven er vedhæftet. Hvordan beregner man sådan en udvikling?

Vedhæftet fil: Lektiehjælp.png

Svar #1
09. november 2018 af krimse123321

....

Vedhæftet fil:Lektiehjælp 2.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2018 af peter lind

1b) løs lignigen 13.2 = f(x) ved at tage logaritmen på begge sider

2a) Løsligningen 2 = f(x)


Svar #4
09. november 2018 af krimse123321

Så blev den opgave løst :)

Tak.


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2018 af peter lind

fint


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.