Matematik

hjælp søges

02. december 2018 af hejim (Slettet) - Niveau: B-niveau

En maskine producerer en bestemt type skruer, hvoraf 1% har fejl. Skruerne kommes i kasser med 200 pr kasser. 

Hvad er sandsynligheden for, at en kasse indeholder 0 skruer med fejl?

Hvad er sandsynligheden for, at en kasse inderholder højst 3 skruer med fejl?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2018 af AMelev

X = antal skruer med fejl. X er binomialfordelt med antalsparameter n = 200 og sandsynlighedsparameter p = 1%.

Bestem P(X = 0)

Bestem P(X ≤ 3)


Skriv et svar til: hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.