Kemi

Beregning af den gennemsnitlige transporthastighed.

11. januar 2019 af sansas - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan bergener jeg den gennemsnitlige transporthastighed i følgende spørgsmål:

https://imgur.com/a/Uv5oq5i

Jeg ved, at jeg skal benytte mig af fgl. formel:

<x2>1/2=(2Dt)1/2

Men hvordan skal jeg gribe det an?

Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

x2 = 2Dt  <=>

t = x2/(2D)

t = (0,024 m)2 / (2*3,40*10-10 m2/s) = 8,5*105 s = 9,8 døgn


Skriv et svar til: Beregning af den gennemsnitlige transporthastighed.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.