Matematik

at differentiere

12. januar 2019 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan det paser at jeg differentiere  det rigtig, plus efter at havde differentiere  det kan jeg bare sætte 
f'(x) =(1/2) ind på x's plads?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2019 af mathon

Spørgsmålet kan ikke besvares, uden at du bringer hele opgaveteksten.


Svar #2
12. januar 2019 af hannah9 (Slettet)

glemt jeg helt :d her

Vedhæftet fil:funktion.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2019 af mathon

           \small f{\, }'(x)=e^{5x-3}\cdot 5=5e^{5x-3}

           \small \small \small f{\, }'(\tfrac{1}{2})=5\cdot e^{5\cdot \frac{1}{2}-3}=5\cdot e^{-\frac{1}{2}}=5\cdot \tfrac{1}{e^{\frac{1}{2}}}=\tfrac{5}{\sqrt{e}}=\tfrac{5\sqrt{e}}{e}


Brugbart svar (1)

Svar #5
12. januar 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor. 

Se. s. 23 (126) og s. 24 (130).</o:p>


Skriv et svar til: at differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.