Matematik

Maple problemer

23. januar 2019 af Elninoo - Niveau: B-niveau

Hvad er fejlen i følgende udregninger i maple. Skal udregne parablernes toppunkter ...


Svar #1
23. januar 2019 af Elninoo

B


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. januar 2019 af AMelev

Jeg kender ikke Maple, men det der står indeholder i hvert fald parentesfejl.

(Xt,Yt) = \left ( \frac{-7}{2\cdot 1},\frac{-47}{2\cdot 1} \right ). Om det, er forklaringen, ved jeg ikke.


Skriv et svar til: Maple problemer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.