Kemi

Beregne en masse ud fra en reaktion

07. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der kan hjælpe med denne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
07. februar 2019 af mathon

Beregn hvor mange mol P4 50,00 g P4 er.


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. februar 2019 af Sveppalyf (Slettet)

n = 50,00g / 123,895 g/mol = 0,40357 mol

0,40357 * 452 kcal = 182,4 kcal

og det er produceret da kcal står på produktsiden i reaktionsligningen.


Svar #4
10. februar 2019 af Egofaciens (Slettet)

Tusind tak! Det giver mening. 


Skriv et svar til: Beregne en masse ud fra en reaktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.