Kemi

Beregn massen af den mængde Cl^- ioner der kan holde ... neutral.

19. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvilken formel skal jeg bruge for at løse denne?

Da jeg skal finde g, tænkte jeg, at jeg kunne lave mængdeberegning, men jeg fik desværre det forkerte svar..


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. februar 2019 af mathon


          \small m(Cl^-)=n\cdot M=\left ( 2\cdot 10^{-2}\; mol \right )\cdot \left ( 35.453\; \tfrac{g}{mol} \right )=0.709\; g


Svar #3
20. februar 2019 af Egofaciens (Slettet)

Men, hvordan kan det være, at man tager stofmængden af Mg2+? Er det fordi de er ækvivalente i forholdet 1:1, fordi begge har koefficienten "1" foran sig, og man så går ud fra, at de har samme stofmængde?


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. februar 2019 af mathon

stofmængdeforhold:
                                       \small Mg^{2+}:Cl^-=1:2


Skriv et svar til: Beregn massen af den mængde Cl^- ioner der kan holde ... neutral.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.