Kemi

Fortynding med vand af NaCl

19. februar 2019 af Egofaciens (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan løser jeg ogpaven?

Jeg kan godt se, at det giver mening, at hvis fysiologisk saltvand (der normalt har en konc. på 300 mM), fortyndes to gange må det være ca. 154, men jeg kan ikke finde ud af hvordan jeg beregner det ...


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. februar 2019 af Nihle84

du bruger disse fomler

n=m/M

Bagefter bruger du

C=n/v

m= 0,9 %= 9 g

v=1 dvs at n=c

Skriv et svar til: Fortynding med vand af NaCl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.