Matematik

Hvad er forskellen mellem en førstegradsfunktion og en andengradsfunktion?

01. marts 2019 af sm26 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2019 af PeterValberg

I en andengradsfunktion indgår et led, hvor x er i anden potens (n·x2)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. marts 2019 af ringstedLC

Fx:

\begin{align*} f(x)=2x &= 2x^1 \\ g(x) &=2x^2 \end{align*}


Skriv et svar til: Hvad er forskellen mellem en førstegradsfunktion og en andengradsfunktion?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.