Matematik

Korrekt differentieret?

11. marts 2019 af Ziinn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber i kan hjælpe.

Er dette korrekt differentieret?

f(x) =7,1+4,8*sin(0,51t-1,3)

f'(x) =4,8*cos(0,51t-1,3)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2019 af peter lind

Nej. Du glemmer de 0,51. Brug differentiation af sammensat funktion. Indre finktion 0,51t-1,3 ydre funktion sinus


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. marts 2019 af mathon

         \small f{\, }'(t)=4.8\cdot \cos(0.51t-1.3)\cdot 0.51=2.448\cdot \cos(0.51t-1.3)


Svar #3
11. marts 2019 af Ziinn (Slettet)

#1

Nej. Du glemmer de 0,51. Brug differentiation af sammensat funktion. Indre finktion 0,51t-1,3 ydre funktion sinus

Okay tak, så det er sætningern (f'(g(x))) = f´(g(x)) *g'(x) der skal tages udgangspunkt i?


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. marts 2019 af peter lind

ja


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. marts 2019 af AMelev

#0 Væn dig til at tjekke med dit CAS-værktøj, så kan du altid spørge, hvis du ikke kan forstå, hvorfor I er uenige.


Skriv et svar til: Korrekt differentieret?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.