Matematik

Signe svømmer længere end Erik!

17. marts 2019 af KageSpiseren - Niveau: 9. klasse

Hejsa

Jeg ved ik helt hvordan jeg regner den her ud da jeg er lidt forvirret. Håber I kan hjælpe

Tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2019 af jnl123

S + E = 1100

og

S = E + 200

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. marts 2019 af AMelev

Eruk: x
Signe: x + 120
Til sammen: x + (x + 120) = 1100
Reducér venstresiden og løs ligningen.


Skriv et svar til: Signe svømmer længere end Erik!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.