Kemi

Beregne formelle stofmængdekoncentration

05. april 2019 af Nay (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?

1. 20 mL HCl-opløsning (ukendt koncentration) titreres med 0,100M NaOH-opløsning.

Ækvivalenspunktet er ved 16,1 mL

- Beregn den oprindelige HCl-opløsnings formelle stofmængdekoncentration, c(HCl)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2019 af mathon

                               \small V_{HCl}\cdot c_{HCl}=V_{NaOH}\cdot c_{NaOH}

                               \small c_{HCl}=\frac{V_{NaOH}}{V_{HCl}}\cdot c_{NaOH}

                               \small c_{HCl}=\frac{16.1}{20}\cdot \left ( 0.100\; M \right )


Skriv et svar til: Beregne formelle stofmængdekoncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.