Kemi
Hjælp hvordan regner jeg dette?
Hej
Er der en formel eller lign. jeg kan bruge til at beregne nedenstående opgave?
Jeg har brug for hjælp til fremgangsmåde, så jeg fremover kan løse lignende opgaver
Opgave: Når 9 g glukose opløses i 100 mL vand og efterfølgende fortyndes 1:9, vil den osmolære koncentration af glukose i fortyningen være
Facit: 0,05 Osmol/L
På forhånd tak
Svar #4
16. maj 2019 af mathon
hvor z er antallet af ioner pr. formelenhed, som det opløste stof danner i vand.
Svar #5
17. maj 2019 af mathon
redigering:
hvor z er antallet af partikler pr. formelenhed, som det opløste stof danner i vand.
Svar #6
17. maj 2019 af Lara45
#5 Mange tak.
Hvordan regner jeg opgave 1.2 på vedhæftet opgave?
Jeg har regnet opgave 1.1
pOH = 14-12,5 = 1,5
OH^- = 0,032 M
Ba^2+ = 0,016 M
Hvilken formel kan jeg bruge til denne opgave (opgave 1.2) vedhæftet
Facit opgave 1.2 = 11,5
På forhånd tak
Skriv et svar til: Hjælp hvordan regner jeg dette?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.

