Matematik

Gør rede for, at arealet A af kanten med den mørke farve er givet ved....

22. maj 2019 af carlosz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe med opgave b?

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #2
22. maj 2019 af MatHFlærer

Ok, så arealet af den indre cirkel er:

A_{cirkeludsnit}=\frac{105}{360}\cdot \pi\cdot 10^2 (vi glemmer enhederne).

A_{indre}=\frac{105}{360}\cdot \pi\cdot (10-x)^2

Så kan du regne følgende:

A_{m\o rk}=A_{cirkeludsnit}-A_{indre}=\frac{105}{360}\cdot \pi\cdot 10^2-\frac{105}{360}\cdot \pi\cdot (10-x)^2=...


Svar #3
22. maj 2019 af carlosz (Slettet)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. maj 2019 af lalalalalalaaaaaa (Slettet)

hvad med a og c?


Brugbart svar (1)

Svar #5
23. maj 2019 af AMelev

a) A_{cirkeludsnit}=\frac{105}{360}\cdot \pi\cdot 10^2 =....

c) Løs ligningen Amørk = 45 mht. x


Skriv et svar til: Gør rede for, at arealet A af kanten med den mørke farve er givet ved....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.