Matematik

er det rigtigt

20. august 2019 af Nanna34 - Niveau: C-niveau

på forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. august 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. august 2019 af mathon

                                      \small \begin{array}{c|c} \mathbf{hest}&\mathbf{muldyr}\\ \hline x&y\\ \hline 2\cdot (x-1)&y+1\\ \hline x+1&y-1 \end{array}

\small \begin{array}{lrlllll} \textup{hvoraf:}\\ &2x-2&=&y+1\\ &x+1&=&y-1&\textup{nederste ligning subtraheres fra \o verste}\\\\ &x-3&=&2\\\\ &x&=&5&\textup{som indsat i nederste ligning }\\ \textup{giver:}\\ &5+1&=&y-1\\\\ &y&=&7\\ \textup{dvs}\\ & \begin{array}{c|c} \mathbf{hest}&\mathbf{muldyr}\\ \hline x&y\\ \hline 5&7 \end{array} \end{array}


Svar #3
20. august 2019 af Nanna34

#2

                                      \small \begin{array}{c|c} \mathbf{hest}&\mathbf{muldyr}\\ \hline x&y\\ \hline 2\cdot (x-1)&y+1\\ \hline x+1&y-1 \end{array}

\small \begin{array}{lrlllll} \textup{hvoraf:}\\ &2x-2&=&y+1\\ &x+1&=&y-1&\textup{nederste ligning subtraheres fra \o verste}\\\\ &x-3&=&2\\\\ &x&=&5&\textup{som indsat i nederste ligning }\\ \textup{giver:}\\ &5+1&=&y-1\\\\ &y&=&7\\ \textup{dvs}\\ & \begin{array}{c|c} \mathbf{hest}&\mathbf{muldyr}\\ \hline x&y\\ \hline 5&7 \end{array} \end{array}

ja det fik jeg da ogs:)))


Skriv et svar til: er det rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.