Matematik

Model

27. august 2019 af yaser4 (Slettet) - Niveau: C-niveau

søger hjælp til denne opg.


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. august 2019 af mathon

                        \small \small \begin{array}{llll} f(x)&\textup{har ingen r\o dder.} \\\\ f(x)=x^2-2x+2&=(x-1)^2+1&\textup{toppunkt }(1,1)\\\\ g(1)=2\cdot 1-1=1&\textup{grafen for }g&\textup{g\aa r gennem toppunktet for }f. \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. august 2019 af Dennis329324 (Slettet)

Hej - 

a) anvend differentialregning og løs førstegradsligningen ved og isolere x 

b) beregn diskriminanten først:; b^2 - 4ac og indsæt så i nulpunktsformlen -b+-d^0.5/2a (anden måde at tage en kvadratrod på er og opløfte i 0.5) 


Skriv et svar til: Model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.