Matematik

Finde BMI og Vægt

29. august 2019 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) Er Albert normalvægtig? BMI 80 kilo:1,85=43,24 kilo

b) Hvor meget vejer Benjamin? Kilo? højde 1,75 BMI 25 Hvordan regnes det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2019 af janhaa



BMI: mass / (height*height) 
[BMI] = kg/m^2
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2019 af SuneChr

Vi kan isolere henholdsvis [BMI], masse* og højde**:

[BMI]=\frac{masse}{h\o jde^{2}}\: \: \:\: \: \: \: \: \: \: \: masse=[BMI]\cdot h\o jde^{2}\: \: \: \: \: \: \: \: \: \: \: h\o jde=\sqrt{\frac{masse}{[BMI]}}
 * masse i kg
** højde i meter


Skriv et svar til: Finde BMI og Vægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.