Matematik

Hjælp søges

02. september 2019 af ymer (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan udregnes denne opg.


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2019 af StoreNord

Man ganger en parentes med et tal ved at gange hvert led i parentesen med tallet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. september 2019 af AMelev


Når du har fulgt anvisningen i #1, samler du a2- leddene og a·b-leddene.
Husk "- · - = +"


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. september 2019 af jeniffer98 (Slettet)

2a*4a*2a*6b-4*2a^2*4*3ab=0 

- således?


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. september 2019 af StoreNord

Nej. Prøv igen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. september 2019 af AMelev

p·(q ± r) = p·q ± p·r


Skriv et svar til: Hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.