Matematik

rumfang

08. september 2019 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej. Jeg kan ikke se hvad jeg har gjort forkert i denne opgave. jeg får rumfanget til at være i minus.

tak på forhånd!

Vedhæftet fil: beregne rumfang opgave.png

Svar #1
08. september 2019 af Stjerneskud2016

Opgaven

Vedhæftet fil:beregne rumfang.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. september 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. september 2019 af StoreNord

#0
er du sikker på, at g er nederst?

PS:    Din grafs x/y forhold er forkert.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. september 2019 af mathon

                         \small \small \small V_x=\pi \cdot \int_{0}^{5}(g^2(x)-f^2(x))\mathrm{d}x\qquad \textup{da }g(x)\geq f(x)\textup{ for }x\in \left [ 0;5 \right ]


Svar #5
08. september 2019 af Stjerneskud2016

Er det rigtigt nu?StoreNord

Hvorfor skal den nedre kvartil være 0?mathon

Vedhæftet fil:rumfang beregning.png

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. september 2019 af StoreNord

Når du integrerer fra 1 til , får du hul i bunden.


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. september 2019 af mathon

SORRY!

                     \small \small V_x=\pi \cdot \int_{0}^{5}g^2(x)\mathrm{d}x-\pi \cdot \int_{1}^{5}f^2(x)\mathrm{d}x\qquad \textup{da }g(x)\geq f(x)\textup{ for }x\in \left [ 0;5 \right ]


Svar #8
08. september 2019 af Stjerneskud2016

Tak for hjælpen. Jeg tror at det er rigtigt nu

StoreNord

mathon

Vedhæftet fil:rumfang.png

Brugbart svar (0)

Svar #9
08. september 2019 af StoreNord

Det må være en meget stor skål!
Men tallet er korrekt.


Brugbart svar (0)

Svar #10
08. september 2019 af ringstedLC

Der kan ikke sættes enhed på resultatet, da den ikke opgivet.


Brugbart svar (0)

Svar #11
08. september 2019 af StoreNord

Måske blir vi klogere i spørgsmål b.


Skriv et svar til: rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.