Matematik

Sammensat funktion

24. september 2019 af SofieAmalieJensen - Niveau: A-niveau

Hej,

jeg sidder fast i vedhæftet opgave. Jeg ved ikke hvordan man kan bestemme f(g(3)) uden at kende forskriften for g(x).

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. september 2019 af PeterValberg

Grafen viser g(x), så du aflæser g(3) = 2, som du så indsætter i f(x):

f(g(3)) = f(2) = 3·2 - 7 = -1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (1)

Svar #2
24. september 2019 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Svar #3
24. september 2019 af SofieAmalieJensen

#2

Nåå ja selfølgelig! Det kan jeg godt se nu, tusind tak for hjælpen!:-)


Skriv et svar til: Sammensat funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.