Kemi

Oxiderende egenskaber

13. oktober 2019 af Buma (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Nogen der kan hjælpen med spg, 10 oh 11

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. oktober 2019 af mathon

                 \small \begin{array}{llll} 10.&\textup{enkeltmolekyler af }I_2\textup{ farver dodecan violet.}\\\\ 11.&I^-\textup{ oxideres til }I_2 \textup{ og }Cu^{2+}\textup{ reduceres til }Cu^+. \end{array}


Svar #3
13. oktober 2019 af Buma (Slettet)

Hvordan kan du se det i 11 kan du skrive altså jeg kan ikke se hvorfor

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2019 af mathon

                                           \small \small \begin{array}{llll} \overset{\mathbf{{\color{Blue} +2}}}{Cu}{^{2+}}\; +\; \overset{\mathbf{{\color{Red} -1}}}{I}{^-}\; \longrightarrow \; \overset{\mathbf{{\color{Blue} +1}}}{Cu}{^{+}}\; +\; \overset{\mathbf{{\color{Red} 0}}}{I}_2 \end{array}

\small \begin{array}{lcccl} &\textup{op}&\textup{ned}&\textup{antal}\\ Cu&&1&2\\ I&1&&2&\textup{da I \o ønskes i et lige antal} \end{array}

                                           \small \begin{array}{llll}2\, Cu{^{2+}}\; +\; 2\, I{^-}\; \longrightarrow \;2\, Cu{^{+}}\; +\; I_2 \end{array}


Skriv et svar til: Oxiderende egenskaber

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.