Matematik

Model

10. november 2019 af Mie23234 - Niveau: A-niveau

Nogle der kan hjælpe:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. november 2019 af mathon

                      \small \begin{array}{llllll} a)&\textup{generelt}&\sin(\omega \cdot (x_o+\Delta x))=&\sin(\omega \cdot x_o+\omega \cdot\Delta x)\\\\ &\textup{for}&\omega \cdot\Delta x=p\cdot 2\pi &p\in\mathbb{Z}\\\\&\textup{periodemultipla}& \Delta x=p\cdot \frac{2\pi }{\omega } \\\\ &\textup{periode}&\Delta x= \frac{2\pi }{\omega }\\\\ &\textup{specifikt}&\omega =0.0817\\\\ &\textup{periode}&\Delta x=\frac{2\pi }{0.0817}=76.9\; mm\\\\ &\textup{den vandrette}\\ &\textup{afstand mellem}\\ &\textup{to nabotoppe er:}&76.9\;\textup{ mm}\\\\\\ &\textup{lodret afstand}\\ &\textup{mellem top og bund:}&(9.75-(-9.75))\; \textup{mm}=19.5\; \textup{mm} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2019 af ringstedLC

b) 

\begin{align*} A &= 1000\cdot L_f\;\left (mm^2\right )\;,\;L_f &= \int_{0}^{1000}\sqrt{1+f'(x)^2}\,dx \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2019 af mathon

              \small \begin{array}{llr} b)& \textup{pladeareal}&A=1000\cdot \textup{arcLen}\left ( -9.75\cdot \sin\left ( 0.0817\cdot x \right ),x,0,1000 \right )=1143533.50\; mm^2\\ &&=1.144\; m^2 \end{array}


Skriv et svar til: Model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.