Kemi

M til mol/ml

16. november 2019 af Buma (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hvordan går man fra M til mol/ml i følgende link

https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1921947#1922411

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. november 2019 af janhaa

remember that:

[c] = M = mol/L = M/ 1000 mL


Skriv et svar til: M til mol/ml

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.